Tailor Store kör Black Friday – här är rabattkoden för 40%

Jag gillar verkligen TailorStore. Där kan jag köpa snygga, egendesignade men framförallt skräddarsydda skjortor. Skjortorna sitter med perfekt passform, något skjortor jag köper i butik inte gör. Jag har långa armar och smal kropp.

Nu vill jag passa på att nämna – genom detta skamligt sponsrade inlägg – att Tailor Store kör en Black Friday-kampanj för nya kunder. Erbjudandet gäller till och med 26 november 2018.

Följ denna länken till Tailor Store (så får jag lite provision 😉 och ange sedan rabattkoden ”black40” för 40% rabatt på din första skjorta.

Tailor Stores egna ord: BLACK FRIDAY: 40% rabatt på en skräddarsydd skjorta och alla desingval gratis inkl monogram och pärlemoknappar


Inte ny kund? Här är erbjudandet för dig:

För dig som handlat förut hos TailorStore så finns istället denna rabattkod ”4FOR3”. Den ger dig fyra skjortor till priset för tre. Klicka här för att komma till Tailor Store. Denna kod gäller till 31 januari 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *