Fotostund: Spångar i skog

I helgen såg jag spångar spänger i en skog. Spångar spänger går du på för att inte bli lerig om fötterna när skogens golv är geggigt. Gegga uppstår när någon glömt städa i skogen.

Det finns få vittnen till vem som bygger spångarna spängerna i skogen. Troligtvis är det ett snällt skogstroll. Tack troll!

Rättelse: Spång i plural blir spänger.
_MG_0019

Författare: Kristofer

Kristofer Rask är 33 år och har arbetat med marknadsföring i ett decennium. Fritiden präglas av äventyr, vänner och träning. Allt kan komma att avspeglas i bloggen.

2 reaktioner till “Fotostund: Spångar i skog”

  1. Spångar eller spänger är egalt (enligt Bonniers ordbok)! Hej, jag är ett av dessa anticiperade troll! Sickna usla spänger du fotograferat! ;) Även om man har alla levande väsen i naturen kring sig upplevde jag det som ensamt att bygga spänger. Troligtvis för att jag inte är tillräckligt öppen i sinnet. Ibland hade vi dock turen att stöta på naturvandrare! Men jag kan tala om att det är ett tuff jobb. Gå kilometervis med verktyg och tillbaks igen för att bära byggmaterial. Puh! Samtidigt väldigt rogivande, förutom vid de tillfällen då behovet att använda elaggregat och bergborr samt motorsåg uppstår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *