DAG #30: Jag köpte en iPad Mini

Vilket redskap! Så perfekt för alla app-aktiviteter som hör vardagen till. Facebook, Twitter, slösurf och annat. Istället för att starta datorn och istället för att titta på iPhonens minimala skärm har jag något smidigt och bärbart som låter mig göra just det. Snabbt och enkelt på en lagom stor skärm.

Jag hittade en fantastisk app också, Paper by FiftyThree (kostar gratis). Digital anteckningsböcker, perfekt för att skissa på idéer och tankar! Eller självporträtt.

Författare: Kristofer

Kristofer Rask är 33 år och har arbetat med marknadsföring i ett decennium. Fritiden präglas av äventyr, vänner och träning. Allt kan komma att avspeglas i bloggen.

1 reaktion till “DAG #30: Jag köpte en iPad Mini”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *